Utbildningar Programmatic

Eftersom programmatisk handel är ett hyfsat nytt område har utbildningarna inte blommat upp på samma sätt som generella marknadsföringsutbildningar gjort. Det finns såklart en del som rör vid området men för många är det högst kritiskt att lära sig mer på djupet. En stor del av initiativet Publishers.se är att utbilda och vi kommer fortsätta med detta samt att vi hoppas att folk med djup kunskap inom området även kan få nya tankesätt och aktivt vara med i diskussioner kring det vi skriver.

Ifall du vill gräva ännu djupare kring et programmatiska rekommenderar vi utöver att läsa allt på publishers.se att läsa IAB’s handbok. Den ger en bra översikt och mycket av det som skrivs blir ofta best practice då de flesta mediebolagen är anslutna.

Är du sugen på att få en gedigen diplomerad utbildning kan vi även tipsa om Medieinstitutets satsning med start hösten 2016, en utbildning inriktad mot campaign manager och programmatic/rtb specialist.

Behöver ert företag en skräddarsydd konsultation/utbildning kring programmatiska landskapet, set-ups eller generella frågeställningar är det bara att kontakta oss på publishers.se så ser vi till att på bästa sätt hitta vägen ni bör gå framåt.